Hyppää sisältöön
Published:

Ammattipätevyyden jatkokoulutus liikennetraktorin kuljettajille

Liikennetraktorin kuljettajien ammattipätevyyden ylläpito

Jokainen liikennetraktorin kuljettaja tietää, että ammattipätevyys on voimassa viisi vuotta perustason ammattipätevyyden saavuttamisesta. Tämän jälkeen on tärkeää huolehtia ammattipätevyyden voimassaolon jatkamisesta. Fleetskills tarjoaa joustavan ja käytännöllisen tavan suorittaa tarvittavat jatkokoulutukset verkossa.

Kuljettajien on mahdollista päivittää ammattipätevyytensä viideksi vuodeksi kerrallaan jatkokoulutuksen avulla. Tämä on välttämätöntä, jotta pysytään ajan tasalla alan vaatimuksista ja turvataan oman ajokortin voimassaolo.

Etäkoulutuksen edut ja joustavuus

Fleetskillsin tarjoamat etäkoulutukset ovat kuin suoratoistopalvelu kuljettajille. Voit aloittaa koulutuksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii, ja suorittaa sen joko yhdellä kertaa tai jakaa sen kahdelle peräkkäiselle päivälle. Tämä mahdollistaa opiskelun oman aikataulun mukaan ilman, että se häiritsee työvuoroja tai vapaa-aikaa.

Koulutukset ovat saatavilla viikon jokaisena päivänä, mikä takaa sen, että voit suorittaa ne silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Tämä joustavuus on erityisen arvokasta alalla, jossa työajat voivat olla epäsäännöllisiä.

Edullinen ja kustannustehokas ratkaisu

Fleetskills tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ammattipätevyyden jatkokoulutuksille. Investoimalla jatkokoulutukseen et vain ylläpidä ammattitaitoasi, vaan myös varmistat, että pysyt liikenteessä laillisesti. Hinnat alkavat jo 61 eurosta, ja voit saada lisäalennuksia ostamalla useamman koulutuksen kerralla.

Lisäksi Fleetskillsin keskeytystakuu varmistaa, että maksat vain loppuun suoritetusta koulutuksesta. Jos et jostain syystä pysty suorittamaan koulutusta loppuun, voit jatkaa sitä toisena päivänä ilman lisäkuluja.

Laaja valikoima koulutuksia

Fleetskills tarjoaa 13 erilaista ammattipätevyyden jatkokoulutusta, jotka kaikki ovat valvottuja etäkoulutuksia. Tämä tarkoittaa, että voit valita juuri sinulle sopivan koulutuksen ja varmistaa, että täytät kaikki ammattipätevyyden ylläpitämiseen vaadittavat kriteerit.

Lisäksi tarjolla on Työturvallisuuskorttikoulutus sekä ADR-täydennyskoulutuksia, jotka ovat tärkeitä erikoistuneille kuljettajille. Kaikki koulutukset ovat suunniteltu vastaamaan tiukkoja laatuvaatimuksia ja ne päivittyvät säännöllisesti vastaamaan alan muuttuvia standardeja.

Fleetskills-tilin hyödyt

Yksittäinen kuljettaja voi avata normaalin Fleetskills-tilin, joka mahdollistaa ammattipätevyyden jatkokoulutusten suorittamisen helposti ja vaivattomasti. Tämä tili tarjoaa pääsyn kaikkiin tarvittaviin koulutuksiin ja seurantaan omasta ammattipätevyydestä.

Suuremmille kuljetusyrityksille Fleetskills Premium tarjoaa keskitetyn hallinnan kuljettajien pätevyyksille ja kalustotiedoille. Tämä helpottaa yrityksen resurssien hallintaa ja varmistaa, että kaikki kuljettajat täyttävät vaaditut koulutusstandardit.