Suorita ammattipätevyyden jatkokoulutukset uudessa Fleetskills-palvelussa

69/koulutus

+ alv 24 % + Traficomin rekisteröintimaksu 11 € (alv. 0 %) + palvelumaksu 3,72 € (sis alv. 24 %) Verollinen hinta yhteensä 100,28 €

Avaa Fleetskills-tili ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia!

Rekisteröidy ilmaiseksi  

Jos päätät ostaa koulutuksia, saat Ennakoivan ajon koulutuksesta 5 % alennuksen koodilla FLEETSKILLS23. Koodi syötetään maksuvaiheessa.

Joustavaa pätevyyksien hallintaa

Fleeskills-palvelussa voit asettaa automaattisia hälytyksiä vanhenevista korteista, luvista ja muista, tarkastaa helposti suoritettujen koulutuspäivien määrän kuluvalle ammattipätevyysjaksolle sekä suorittaa tarvittavat ammattipätevyyskoulutuksen sekä myös Työturvallisuuskeskuksen hyväksymän työturvallisuuskorttikoulutuksen.

Suorita silloin, kun sinulle parhaiten sopii

Verkkokoulutuksen voit suorittaa, milloin tahansa valvomon aukioloaikojen puitteissa (ma-to klo 08-22, pe-la klo 08-16, ei arkipyhinä). Voit halutessasi jakaa koulutuksen myös kahdelle päivälle.

Verkkokoulutusohjelmat

Fleetskillsissä voi valita suoritettavan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivän seitsemästä eri koulutusohjelmasta. Lisäksi voit suorittaa palvelussa Työturvallisuuskeskuksen hyväksymän työturvallisuuskorttikoulutuksen.

Ennakoiva ajo

Ennakoivan ajon koulutuksessa havainnollistetaan esimerkkien kautta, mitä turvallinen ja taloudellinen ajaminen vaatii tämän päivän liikenteessä. Käymme läpi laajasti liikenteen erilaiset vaaratilanteet sekä oman toiminnan vaikutuksen kokonaisturvallisuuteen. Opimme tunnistamaan riskit ja varautumaan niihin sekä ajamaan useita sekunteja tilanteiden edellä.

Mercedes-Benz-käyttökoulutus

Koulutuksessa käydään läpi Mercedes-Benzin tekniset innovaatiot, jotka parantavat kuljettajan viihtyvyyttä ja lisäävät liikenneturvallisuutta. Esimerkkeinä näistä ovat digitaalinen Multimedia Cockpit -ohjaamo, MirrorCam-peilikamerat, Active Brake Assist 5 -hätäjarruavustin sekä Active Drive Assist -puoliautomaattinen ajaminen. Koulutus soveltuu kaikille ajoneuvotekniikasta kiinnostuneille.

Koulutuksen on tuottanut Veho Oy Ab.

Inhimillisten tekijöiden vaikutukset ja toiminta hätätilanteissa

Koulutuksessa perehdytään inhimillisiin tekijöihin ja niiden vaikutuksiin kuljettajan työssä. Hätäensiavun osassa selvitetään, miten erilaiset vammat ja sairaskohtaukset syntyvät, sekä miten toimitaan hätätilanteessa ja varmistetaan ammattiavun paikalle pääseminen. Toisessa osiossa tarkastellaan tieliikenteen onnettomuustilastoja sekä onnettomuustyyppejä ja tutustutaan ensiavun hoitoketjuun.

Logistiikkaturvallisuus

Koulutuksessa annetaan kuorma- ja linja-autonkuljettajille kattavat perustiedot liittyen heidän ammatissaan esiintyviin logistiikka-alan turvallisuusnäkökulmiin, tavoitteena saavuttaa turvallinen työympäristö.

Koulutuksen jälkeen kuljettajat tiedostavat paloturvallisuuteen ja ryöstötilanteiden ennaltaehkäisemiseen liittyvät perusasiat.

Scania polttoainetalous, maantieliikenne

Scania polttoainetalous -koulutus antaa kuljettajalle valmiudet optimoida omaa polttoainetaloutta maantieliikennekuljettajana. Koulutus soveltuu kaikille polttoainetaloudesta kiinnostuneille. Koulutuksessa käydään läpi uusimmat tekniset innovaatiot, niiden oikeaoppinen käyttö ja turvallisuus. Koulutus pitää sisällään runsaasti kertauskysymyksiä ja koulutusvideoita. Kurssin on tuottanut Scania Suomi kuljettajavalmennukset.

Scania polttoainetalous, seutuliikenne

Scania polttoainetalous -koulutus antaa kuljettajalle valmiudet optimoida omaa polttoainetaloutta seutuliikenteen kuljettajan. Koulutuksessa käydään läpi uusimmat tekniset innovaatiot, niiden oikeaoppinen käyttö ja turvallisuus. Koulutus soveltuu kaikille polttoainetaloudesta kiinnostuneille.

Koulutus pitää sisällään runsaasti kertauskysymyksiä ja koulutusvideoita. Kurssin on tuottanut Scania Suomi kuljettajavalmennukset.

Scania tekniikkakoulutus

Koulutus antaa kuljettajalle perustiedot ja taidot uusien Scania kuorma-autojen oikeaoppisesta käytöstä. Koulutuksessa käydään läpi moottoritekniikkaa, turvavarusteita, hallintalaitteita, päivittäistarkastuksia, telematiikkaa ja voimansiirron käyttöä. Koulutus soveltuu kaikille ajoneuvotekniikasta kiinnostuneille.

Kurssin on tuottanut Scania Suomi kuljettaja­valmennukset.

Valvotut verkkokoulutukset ovat erittäin joustava tapa suorittaa ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät

Verkkokoulutuksissa opiskelu tapahtuu itsenäisesti tehtävien, opetusvideoiden ja muun opetusmateriaalin avulla. Voit tarvittaessa keskustella koulutuksen aikana valvojan kanssa chatin tai puhelimen välityksellä.

Tarvitset vain nettiyhteyden ja päätelaitteen

Koulutuksen voi suorittaa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Suosittelemme tietokonetta tai tablettia.

Suorita silloin, kun sinulle parhaiten sopii

Koulutuksen voi suorittaa milloin tahansa valvomon aukioloaikojen puitteissa (ma-to klo 08-22, pe-la klo 08-16). Voit halutessasi jakaa koulutuksen myös kahdelle päivälle.

Saat suoritusmerkinnän nopeasti

Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun asti, menee siitä tieto Traficomin ammattipätevyysrekisteriin automaattisesti.

Tietosuoja ja tietoturva kunnossa

Kaikki toimii Fleetskills-ohjelmiston sisällä: koulutuksen varaaminen ja suorittaminen. Tämä on tietosuojan ja tietoturvan kannalta paras ratkaisu.

Fleetskillsissä voit suorittaa ammatti­pätevyys­koulutusten lisäksi myös Työturvallisuuskorttikoulutuksen

Työturvallisuus­korttikoulutuksesta saat luvan ja kortin lisäksi halutessasi myös ammattipätevyyspäivämerkinnän.

Työturvallisuuskorttikoulutus

Työturvallisuuskorttikoulutuksen voit suorittaa Fleetskills-ohjelmassa siten, että 4 tuntia on verkkokoulutusta ja loput 4 tuntia on kouluttajan etäkoulutusta. Verkkokoulutusosuuden voi suorittaa 24/7 – eli mihin vuorokauden aikaan tahansa. Mikäli koulutuksesta haluaa Työturvallisuuskortin lisäksi ammattipätevyysmerkinnän, on verkko- ja etäkoulutus suoritettava samana päivänä tai peräkkäisinä päivinä.
Lue lisää