Hyppää sisältöön

Mullistava tapa suorittaa ammatti­pätevyyden jatko­koulutuksia

Fleetskills-palvelussa voit suorittaa ammattipätevyyden jatkokoulutuksia etäkoulutuksena viikon jokaisena päivänä – milloin tahansa valvomon aukioloaikojen puitteissa (ma-to 8-22 ja pe-su 8-16).

Eikä siinä vielä kaikki! Voit suorittaa etäkoulutusmuotoisena osan Työturvallisuuskorttikoulutuksesta sekä ADR-täydennyskoulutuksista.

Fleetskillsin valvotuissa etäkoulutuksissa opiskelu tapahtuu itsenäisesti tehtävien, opetusvideoiden ja muun opetusmateriaalin avulla. Voit tarvittaessa keskustella koulutuksen aikana valvojan kanssa chatin tai puhelimen välityksellä.

 • Toimii kuin suoratoistopalvelu!

  Voi suorittaa koulutuksen silloin, kun sinulle parhaiten: viikon jokaisena päivänä milloin tahansa valvomon aukioloaikojen puitteissa (ma-to 8-22 ja pe-su 8-16).

 • Suorita yhdellä kertaa tai peräkkäisinä päivinä

  Voit halutessasi jakaa koulutuksen myös kahdelle peräkkäisille päivälle. Kuljettaja voi näin hyödyntää esim. odotusaikaa satamassa.

 • Voit suorittaa kaikki 5 päivää verkkokoulutuksena

  Fleetskillsin ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät ovat etäkoulutuksia. Kaikki vaadittavat viisi ammattipätevyyteen koulutuspäivää voivat olla näitä koulutuksia. Muista kuitenkin että yksi päivä pitää olla Ennakoivan ajon koulutusta.

 • Keskeytystakuu

  Maksat vain loppuun asti suoritetusta koulutuksesta. Jos koulutus jää kesken, voit suorittaa etukäteen maksetun koulutuksen toisena päivänä ilman lisäkuluja.

 • Saat suoritusmerkinnän nopeasti

  Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun asti, menee siitä tieto Traficomin ammattipätevyysrekisteriin automaattisesti.

 • Tietosuoja ja tietoturva kunnossa

  Kaikki toimii Fleetskills-ohjelmiston sisällä: koulutuksen varaaminen ja suorittaminen. Tämä on tietosuojan ja tietoturvan kannalta paras ratkaisu.

Ammattipätevyyden jatkokoulutukset

Tarjolla on tällä hetkellä yhteensä 14 erilaista ammattipätevyyden jatkokoulutusta. Koulutuksia uudistetaan säännöllisesti.

ADR-täydennyskoulutukset

ADR-täydennyskoulutuksen moduulit TP, TP1, TP7 ja TPS voit suorittaa lähes kokonaan verkossa. Ainoastaan pakollinen lähipäivä käydään luokkakoulutuksena. Paikkakunta valitaan ilmoittautumisen yhteydessä. Koulutuspaikkakuntia on ympäri Suomea.

Työturvallisuuskorttikoulutus

Työturvallisuuskorttikoulutuksen voit suorittaa Fleetskills-ohjelmassa siten, että 4 tuntia on verkkokoulutusta ja loput 4 tuntia on kouluttajan etäkoulutusta. Verkkokoulutusosuuden voi suorittaa 24/7 – eli mihin vuorokauden aikaan tahansa. Mikäli koulutuksesta haluaa Työturvallisuuskortin lisäksi ammattipätevyysmerkinnän, on verkko- ja etäkoulutus suoritettava samana päivänä tai peräkkäisinä päivinä.

Tarkista pätevyystietosi muutamassa minuutissa ja voita 200 € lahjakortti Verkkokauppa.comiin!

Tiedätkö, kuinka monta ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivää olet jo suorittanut ja kuinka monta niitä tulisi vielä suorittaa? Jos olet työnantaja niin tiedätkö, mikä on kuljettajiesi tilanne?

Rekisteröitymällä ilman sitoumuksia tai aloitusmaksua Fleetskills-käyttäjäksi, voit tarkistaa omat pätevyystietosi vain muutamassa minuutissa.

Arvomme joka kuukausi Fleetskills-tilin avanneiden kesken 200 € lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Jos haluat tietää myös työntekijöidesi pätevyystiedot, hanki Fleetskills Premium.

Tarvitsetko työntekijöiden ja pätevyyksien hallintaa?

Onko yrityksessäsi useampi kuljettaja? Tiedätkö, milloin kuljettajien pätevyydet vanhenevat ja kuinka monta koulutusta kenelläkin on vielä käymättä? Jos et niin Fleetskills Premium on täsmäratkaisu, joka tuo hajallaan olevan tiedon yhteen paikkaan, säästää aikaa ja tuo kustannussäästöjä.