Hyppää sisältöön

Ammatti­pätevyyden jatko­koulutus­päivät

Rekisteröidy Fleetskillsiin ja suorita ammattipätevyyden jatkokoulutukset kätevästi etäkoulutuksena viikon jokaisena päivänä. Jatkokoulutuspäivien hinta on 61–69 €. Katso hinnasto.

Etäkoulutuksissa opiskelu tapahtuu itsenäisesti tehtävien, opetusvideoiden ja muun opetusmateriaalin avulla valvomon aukioloaikojen puitteissa: maanantaista torstaihin klo 8-22 ja perjantaista sunnuntaihin klo 8-16. Voit tarvittaessa keskustella koulutuksen aikana valvojan kanssa chatin tai puhelimen välityksellä.

Ammattipätevyyden etäkoulutukset


Suorita viikon jokaisena päivänä – aivan kuin suoratoistopalvelu

Kaikki Fleetskillsin ammattipätevyyden jatkokoulutukset ovat etäkoulutuksia, eli ne suoritetaan itsenäisesti yhtenä tai kahtena peräkkäisenä päivänä omaan tahtiin koulutusvalvomon aukioloaikojen puitteissa maanantaista torstaihin klo 8-22 ja perjantaista sunnuntaihin klo 8-16. Aivan kuin suoratoistopalvelussa!

Voit suorittaa kaikki 5 päivää etäkoulutuksena

Fleetskillsin jatkokoulutuspäivät ovat valvottuja etäkoulutuksia. Kaikki vaadittavat viisi ammattipätevyyteen koulutuspäivää voivat olla näitä koulutuksia. Muista kuitenkin että yksi päivä pitää olla Ennakoivan ajon koulutusta.

 • Edullinen hinta – alk. 61 €

  Ammattipätevyyyden jatkokoulutukset verkossa 69 € – tai jopa 61 €, kun ostat useamman koulutuksen kerrallaan. Näytä hinnasto…

  Mitä useamman koulutuksen ostat yhdellä kertaa, sitä edullisempi on yksittäisen koulutuksen hinta.

  Kurssien määrä Yksittäisen kurssin hinta Yhteensä *
  1 kurssi 69 € 69 €
  3 kurssia 67 € 201 €
  4 kurssia 63 € 252 €
  5 kurssia 61 € 305 €

  * = Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 % ja Traficomin rekisteröintimaksu 11 € per kurssi (alv 0 %). Lisäksi hintaan lisätään palvelumaksu 5,21 € (sis alv. 24 %) per ostos.

 • Toimii kuin suoratoistopalvelu

  Suorita koulutukset viikon jokaisena päivänä koulutusvalvomon aukioloajan puitteissa, eli aloitusaikaa ei ole sidottu tiettyyn päivämäärään. Voit suorittaa koulutuksen yhdellä kertaa tai jakaa sen kahdelle peräkkäiselle päivälle.

 • Keskeytystakuu

  Maksat vain loppuun asti suoritetusta koulutuksesta. Jos koulutus jää kesken, voit suorittaa etukäteen maksetun koulutuksen toisena päivänä ilman lisäkuluja.

 • Tarkista pätevyystietosi

  Tiedätkö, kuinka monta jatkokoulutuspäivää olet jo suorittanut ja kuinka monta niitä tulisi vielä suorittaa? Fleetskillsistä löydät koulutushistoriasi, ja palvelu ylläpitää koulutussaldoasi automaattisesti sekä hälyttää umpeutuvista luvista – eikä se maksa mitään.

Rekisteröidy Fleetskillsin ja aloita koulutuspäivien suorittaminen! Avaa ilmainen tili

Pätevyyksienhallinta


Oletko selvillä omista ja kuljettajiesi pätevyystiedoista?

Pätevyyksienhallinta kuuluu Fleetskills Premiumin, jonka saat käyttöösi ilman lisäkuluja, jos sitoudut palveluun kolmeksi vuodeksi. Mittaustemme mukaan tuottavuus kasvaa verrattuna paperi- tai Excel-pohjaisiin hallintaratkaisuihin – keskimäärin 60 %.

 • Kaikki yhdessä paikassa

  Hallitse kaikkia työntekijätietoja yhdestä paikasta. Työntekijän perustietojen lisäksi näet yhdellä vilkaisulla voimassa olevat luvat, kortit, pätevyydet ja koulutukset.

 • Hallitse myös alihankkijaverkostoa

  Fleeskillsin yrityshierarkia-ominaisuuden avulla on mahdollista hallita koko kumppaniverkoston yrityksiä kuljettajineen, joten aivan kaikki kuljettaja- ja alihankkijatiedot löytyvät yhdestä paikasta.

 • Aina ajan tasalla

  Fleetskills lukee suositun Webauto-koulutusalustan rekisteritietoja, jotka kattavat noin 80% Suomen ammattikuljettajista. Pätevyys- ja koulutustiedot ovat siis aina ajan tasalla, eikä niitä tarvitse syöttää käsin järjestelmään käyttöönoton yhteydessä.