Hyppää sisältöön

Valitse Fleetskills Premium ja hallitse kuljettaja- sekä kalustotietoja keskitetysti

Tiedätkö, milloin kuljettajiesi pätevyydet vanhenevat ja kuinka monta koulutusta kenelläkin on vielä käymättä? Jos et niin Fleetskills Premium on täsmäratkaisu, joka tuo hajallaan olevan tiedon yhteen paikkaan, säästää aikaa ja tuo kustannussäästöjä.

Ilmaista lounasta ei ole? Vai onko?

Päivittämällä Fleetskills Premiumiin saat edullisemmat jatkokoulutuspäivät ja kaupan päälle pätevyyksienhallinnan, jolla ylläpidät työntekijöiden pätevyystietoja yhdestä paikasta.

Fleetskills on täsmäratkaisu kuljetusyritysten ammattipätevyyksien suorittamiseen ja hallintaan. Ilman sitoumusta jokainen kuljettaja voi suorittaa palvelussa jatkokoulutuspäiviä joustavina etäkoulutuksina viikon jokaisena päivänä ja hinta on aina sama, eli 69 €*.

Jos palvelua käytetään vain ammattipätevyyden jatkokoulutusten suorittamiseen ja niitä suoritetaan yksi vuodessa, palvelun käyttö maksaa yksittäiselle kuljettajalle kolmen vuoden aikana 3 x 69 €*, eli yhteensä 207 €*.(jatkokoulutuksia täytyy suorittaa 5 kpl viiden vuoden aikajaksolla, eli keskimäärin yksi vuodessa).

Fleetskills on kuitenkin paljon enemmän kuin vain ammattipätevyyksien jatkokoulutuksia. Se on ratkaisu kaiken kokoisten yritysten työntekijä- ja pätevyystiedon hallintaan. Fleetskills vie pätevyyksien ja koulutusten hallinnan sekä myös koulutusten suorittamisen yhteen ja samaan ohjelmaan.


Nyt seuraakin Fleetskills Premiumin paras osuus: kuten todettua jatkokoulutusten ylläpito kustantaa keskimäärin yhden jatkokoulutuspäivän suorittamisen verran joka vuosi. Normaalisti koulutuspäivän hinta on 69 €.

Kun valitset Fleetskills Premiumin kolmeksi vuodeksi, maksat siitä 59 € / kuljettaja / vuosi JA hinta sisältää 3 jatkokoulutuspolettia, joilla kuljettaja voi suorittaa 3 vuoden aikana 3 jatkokoulutupäivää. Näiden koulutuspolettien ja etäkoulutusten lisäksi saatte käyttöönne työntekijöiden- ja pätevyyksienhallinnan sekä hälytykset.

Fleetskills Premium asiakkaana maksat jatkokoulutuspäivistä 59 € / kuljettaja ja saat ”kaupan päälle” Fleetskillsin Premiumin pätevyyksienhallinnan. Premium-asiakkaan siis saat enemmän, mutta maksat vähemmän!

Pätevyyksienhallinta

Pätevyyksienhallinta on Fleetskills Premiumin perusominaisuus, jonka saat käyttöösi ilman lisäkuluja. Mittaustemme mukaan tuottavuus kasvaa verrattuna paperi- tai Excel-pohjaisiin hallintaratkaisuihin – keskimäärin 60 %.

  • Kaikki yhdessä paikassa

    Hallitse kaikkia työntekijätietoja yhdestä paikasta. Työntekijän perustietojen lisäksi näet yhdellä vilkaisulla voimassa olevat luvat, kortit, pätevyydet ja koulutukset.

  • Hallitse myös alihankkijaverkostoa

    Fleetskillsin yrityshierarkia-ominaisuuden avulla on mahdollista hallita koko kumppaniverkoston yrityksiä kuljettajineen, joten aivan kaikki kuljettaja- ja alihankkijatiedot löytyvät yhdestä paikasta.

  • Aina ajan tasalla

    Fleetskills lukee suositun Webauto-koulutusalustan rekisteritietoja, jotka kattavat noin 80% Suomen ammattikuljettajista. Pätevyys- ja koulutustiedot ovat siis aina ajan tasalla, eikä niitä tarvitse syöttää käsin järjestelmään käyttöönoton yhteydessä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiin niin päivitetään Premiumiin.

Laajenna moduuleilla

Moduulien avulla saat käyttöösi työkaluja perehdyttämisten, rekrytointien ja ajoneuvorekisterien hallintaan. Maksat vain ominaisuuksista, joita tarvitset.

Perehdytys Pro

59 € / vuosi / kuljettaja

Perehdytys-moduulin avulla luot ja jaat kuljettajille verkkoperehdytyksiä.

Voit rakentaa perehdytyksiä itse Fleetskillsin editorilla tai käyttää perehdytyskirjaston valmiita sisältöjä, jotka ovat tällä hetkellä: Työturvallisuusperehdytys, Ensiapuperehdytys, Perehdytys ajo- ja lepoaikasäädöksiin ja Kuormanvarmistus.

Kun kuljettaja on suorittanut verkkoperehdytyksen hyväksytysti, Fleetskills muodostaa tiedon perusteella henkilöstön suoritusraportin. Näin varmistat, että kaikki perehdytystä tarvitsevat kuljettajat ovat käyneet materiaalin läpi.

Ajoneuvorekisteri

Alkaen 588 € / vuosi

Ajoneuvorekisterin avulla voit hallita ajoneuvojen, peräkärryjen ja päällirakenteiden (nosturit, perälaudat, säiliöt, jne.) katsastuksia ja tarkastuksia. Kun ajoneuvo on lisätty ohjelmaan, saat hyvissä ajoin hälytykset tulevista toimenpiteistä. Ajoneuvoprofiiliin voit ladata siihen liittyviä dokumentteja ja kuvia, kuten tarkastuspöytäkirjoja.

Ohjelman ajoneuvohakutyökalun avulla voit laatia erilaisia raportteja ja listoja sekä käyttää näitä hyödyksi myös kuljetusten suunnittelussa.

Ajoneuvorekisterin avulla keskität ajoneuvojen tiedot yhteen paikkaan ja estät tiedon hajanaisuudesta syntyviä riskejä.

Rekrytointi

900 € / vuosi

Rekrytointimoduuli tarjoaa monipuolisesti työkaluja yrityksen työsuhteiden hallintaan. Rekrytointimoduulilla voit luoda helposti jaettavia räätälöityjä ja älykkäitä työpaikkailmoituksia, jonne hakijat voivat antaa esitietoa ja lisätä myös toivottuja liitteitä. Voit automatisoida sähköpostivastauksia esimerkiksi ei-jatkoon-päässeille. Järjestelmä hälyttää myös uusista hakemuksista.

Rekrytointimoduulin avulla onnistuu myös työsuhteen hallinta, joten sitä voi käyttää samalla myös yrityksen HR-järjestelmänä.

Rekrytointimoduulin tarvikerekisterin avulla voit seurata ja pitää ajan tasalla henkilöstölle jaettavaa materiaalia ja tarvikkeita (ADR-pakkaukset, avaimet, luottokortit, jne.).

Hinnasto ja ominaisuuksien vertailu

Pätevyystietojen hallinnan sisältävään Fleetskillsiin on kaksi eri hinnoittelumallia: Basic- ja Premium-tilit. Tilien sisältö on muuten sama, mutta Premium-tiliin hintaan kuuluu sopimuskaudelle kolme etäkoulutuspolettia (á 59 €) per kuljettaja – niillä voi suorittaa haluttuja koulutuksia sopimusjakson aikana tai kerryttää niitä tuleville sopimuskausille. Basic-mallissa yksittäinen etäkoulutus maksaa 59 € per koulutus.

Vieritä oikealle niin näet koko taulukon →

Basic Premium
Sopimuksen kesto toistaiseksi voimassa 3 vuotta * = Premiumin 3 vuoden sopimuskauteen kuuluu 3 koulutuspolettia per kuljettaja. Yhden poletin arvo 59 €

Yhden jatkokoulutuspäivän hinta on yksi poletti, joten 3 vuoden sopimuskauden aikana kuljettaja voi milloin tahansa suoritta ilman lisäkuluja 3 jatkokoulutuspäivää. Poletteja voi ostaa lisää 59 € hintaan.

Koulutuspoleteilla voi suorittaa myös ADR-täydennyskoulutuksia ja Työturvallisuuskorttikoulutuksen.
Vuosikustannus Jos kuljettaja suorittaa yhden koulutuksen vuodessa. 83 € /  vuosi / käyttäjä (vuosimaksu 24 € + koulutus 59 €) 59 € /  vuosi / käyttäjä (vuosimaksu 59 € + koulutus 0 €*)
Koulutukset
Jatkokoulutuspäivän hinta 59 € 0 €*
Työturvallisuuskoulutus 59 € 0 €*
ADR-täydennyskoulutukset Hinnaston mukaan Hinnaston mukaan
Ominaisuudet
Pätevyystietojen tarkistus
Työntekijätietojen hallinta
Työntekijöiden pätevyystietojen hallinta
Lisämoduulit
Perehdytys Pro 59 € / vuosi / kuljettaja 59 € / vuosi / kuljettaja
Rekrytointi-moduuli 900 € / vuosi 900 € / vuosi
Ajoneuvorekisteri Alkaen 588 € / vuosi Alkaen 588 € / vuosi

Katso video koulutuspolettien toiminnasta

Kiinnostaako Fleetskills Premium?

Varaa ilmainen esittely niin asiantuntijamme kertovat, mikä ratkaisu toimii teidän yrityksen kanssa. Lisätietoa Premiumista löydät täältä.

Ota yhteyttä Fleetskills-asiantuntijoihin

Marko Niemelä

Myynti
040 197 3164
marko.niemela@fleetskills.com

Juha Hiltunen

Myynti
040 187 8668
juha.hiltunen@fleetskills.com

Tai lähetä viesti

Tiedustele Premiumia