Hyppää sisältöön

Kuljetuspalvelut.com

Yrityksen koulutusasioista vastaava Juha Rautio otti Fleetskillsin käyttöön alkuvuonna 2023. ”Laajuudeltaan meillä on käytössä lähes koko ohjelma, mutta itse käytän enimmäkseen koulutuksiin liittyvää osiota, henkilötietorekisteriä ja sen päivitystä, sekä HR-moduulia kaikkinensa. Meillä on noin 160 ihmistä mukana Fleetskills-järjestelmässä”, Rautio kertoo.

Tuoreessa muistissa ovat vielä ajat ennen Fleetskillsiä, jolloin koulutukset varattiin soittamalla tai sähköpostitse, ammattipätevyysrekisteriä pidettiin yllä omassa järjestelmässä ja työnhakuilmoitukset tehtiin ulkopuolisessa järjestelmässä. ”Fleetskills toi mukanaan myös paljon sellaista, mitä meillä ei ollut aikaisemmin käytössä, kuten yhtenäisen ja reaaliaikaisen viestinnän, sekä sen seurannan”, Rautio lisää.


Juha Rautio, Uudenmaan Kuljetuspalvelu Oy


Fleetskills antoi Uudenmaan Kuljetuspalvelulle heti esittelyssä erittäin positiivisen kuvan. Ratkaisu yhdisti paljon aikaisemmin useassa eri palvelussa käytettyjä toimintoja, sekä toi mukanaan myös uutta. ”Se helpottaa arkea merkittävästi, koska tänä päivänä on todella paljon erilaisia sovelluksia käytettävänä samanaikaisesti. Meille oli myös iso asia, että pääsemme itse antamaan kehitysideoita ja sitä kautta luomaan entistä parempaa kokemusta.”

Suurimmaksi Fleetskillsin tuomaksi hyödyksi Rautio nostaa koulutuksiin ilmoittamisen helpottumisen. ”Kuljettajarekisteri sekä amp-tiedot yhdessä paikassa ovat parantaneet niiden voimassaolon seuraamista, sekä yksinkertaistaneet viestintää kuljettajille. Viestin luennan seuraaminen on ollut erittäin hyvä ominaisuus, ja HR-moduulin kautta työpaikkailmoitusten tekeminen on kätevää. Kaiken kaikkiaan Fleetskills on hyvin kokonaisvaltainen kokonaisuus, joka säästää resursseja ja helpottaa arkea merkittävästi.”

Juha Rautio näkee Fleetskillsin sopivan hyvin kaikenkokoisille yrityksille. ”Toki mitä isompi yritys on, sitä paremmin sen käyttöominaisuuksien laajuus tulee esiin.”

Yhteistyö Fleetskillsin kanssa on ollut mutkatonta. ”Näemme ratkaisun käytön tulevaisuudessa hyvänä. Uskoisin, että yhteisellä kehityksellä saamme ratkaisusta irti entistä enemmän. Näemme yhteistyön hyvänä jatkumona tulevaisuudessa.”