Hyppää sisältöön

Usein kysyttyä

Missä voin suorittaa ammattipätevyyden netissä?

Fleetskills: Ammattipätevyyden jatkokoulutukset etäkoulutuksena

Fleetskills tarjoaa kattavia ammattipätevyyden jatkokoulutuksia verkossa. Meidän palvelumme on suunniteltu erityisesti kuljettajille, jotka haluavat päivittää ja ylläpitää ammattipätevyyttään helposti ja joustavasti. Fleetskills.comista voi avata normaalin Fleetskills-tilin, jossa yksittäinen kuljettaja voi suorittaa ammattipätevyyden jatkokoulutuksia.

Fleetskills ei tarjoa perustason ammattipätevyyskoulutuksia, vaan keskitymme ainoastaan jatkokoulutuksiin. Lisätietoa ammattipätevyysdirektiivistä löydät täältä.

Fleetskills Premium: Ratkaisu suuremmille kuljetusyrityksille

Suuremmille kuljetusyrityksille Fleetskills tarjoaa Premium-palvelun, joka sisältää keskitetyn kuljettaja-, pätevyys- ja kalustotiedon hallinnan. Tämä palvelu on suunniteltu helpottamaan yritysten hallinnollista taakkaa ja varmistamaan, että kaikki kuljettajat ovat aina ajan tasalla vaadittavista pätevyyksistä.

Ottamalla yhteyttä myyntitiimiimme, yritykset voivat päivittää tilinsä Fleetskills Premiumiin. Tämä tarjoaa monia etuja, kuten keskitetyn hallinnan, joka tekee pätevyyksien ja koulutusten seurannasta huomattavasti helpompaa ja tehokkaampaa.

Etäkoulutuksen edut

Valvotun etäkoulutuksen avulla voit suorittaa ammattipätevyyden jatkokoulutuksia missä ja lähes milloin tahansa. Tämä joustavuus on erityisen hyödyllistä kuljettajille, joilla on vaihtelevat työajat ja jotka eivät aina pysty osallistumaan perinteisiin luokkahuonekoulutuksiin.

Lisäksi etäkoulutus mahdollistaa oppimisen omaan tahtiin. Voit keskittyä niihin aiheisiin, jotka ovat sinulle tärkeimpiä, ja palata tarvittaessa takaisin vaikeampiin kohtiin. Tämä tekee oppimisprosessista tehokkaamman ja henkilökohtaisemman.

Kuinka aloittaa Fleetskillsin käyttö?

Aloittaminen Fleetskillsin kanssa on helppoa. Voit avata normaalin Fleetskills-tilin nopeasti rekisteröitymällä. Tämä antaa sinulle pääsyn laajaan valikoimaan ammattipätevyyden jatkokoulutuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan alan vaatimuksia ja standardeja.

Jos edustat suurempaa kuljetusyritystä, ota yhteyttä myyntitiimiimme päivittääksesi tilisi Fleetskills Premiumiin. Tämä tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut kuljettajien, pätevyyksien ja kaluston hallintaan keskitetysti ja tehokkaasti.

Onko sinulla muuta kysyttävää?

```