Ammattipätevyyden jatkokoulutukset vain 59 € / koulutus

Fleetkills-asiakkaana voit suorittaa ammattipätevyyden jatkokoulutuksia hintaan 59 € / kuljettaja. Verkkokoulutusmuotoisena suoritettavien koulutusten lisäksi saat käyttöösi kaikki Fleetskillsin pätevyyksienhallintaominaisuudet, jolloin saat helposti yhdistettyä yrityksesi hajallaan olevan tiedon yhteen paikkaan sekä säästät aikaa ja rahaa.

Kun tilaat Premium-paketin (59 € / vuosi / kuljettaja), kolmen vuoden sopimuskauden hintaan kuuluu kolme koulutuspolettia per kuljettaja. Saat siis jatkokoulutuspäivän lisäksi koko Fleetskills-pätevyydenhallintamoduulin käyttöösi yhden jatkokoulutuspäivän hinnalla!

Ammattipätevyyden jatkokoulusten lisäksi Fleetskillsissä voit suorittaa verkkomuotoisena koulutuksena työturvallisuus- ja ADR-koulutuksia.

Tilaa esittely tai kysy lisätietoja Hinnasto

Lisätietoa verkkokoulutuksista

Valvotut verkkokoulutukset ovat erittäin joustava tapa suorittaa ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät

Verkkokoulutuksissa opiskelu tapahtuu itsenäisesti tehtävien, opetusvideoiden ja muun opetusmateriaalin avulla. Voit tarvittaessa keskustella koulutuksen aikana valvojan kanssa chatin tai puhelimen välityksellä.

Tarvitset vain nettiyhteyden ja päätelaitteen

Koulutuksen voi suorittaa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Suosittelemme tietokonetta tai tablettia.

Suorita silloin, kun sinulle parhaiten sopii

Koulutuksen voi suorittaa milloin tahansa valvomon aukioloaikojen puitteissa (ma-to klo 08-22, pe-la klo 08-16). Voit halutessasi jakaa koulutuksen myös kahdelle päivälle.

Saat suoritusmerkinnän nopeasti

Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun asti, menee siitä tieto Traficomin ammattipätevyysrekisteriin automaattisesti.

Tietosuoja ja tietoturva kunnossa

Kaikki toimii Fleetskills-ohjelmiston sisällä: koulutuksen varaaminen ja suorittaminen. Tämä on tietosuojan ja tietoturvan kannalta paras ratkaisu.

Fleetskillsissä voit suorittaa ammatti­pätevyys­koulutusten lisäksi myös ADR-täydennys- ja työturvallisuuskorttikoulutuksen

Sekä ADR-täydennyskoulutuksesta että Työturvallisuus­korttikoulutuksesta saat luvan ja kortin lisäksi halutessasi myös ammattipätevyyspäivämerkinnän.

ADR-täydennyskoulutukset

ADR-täydennyskoulutuksen moduulit TP, TP1, TP7 ja TPS voit suorittaa lähes kokonaan verkossa. Ainoastaan pakollinen lähipäivä käydään luokkakoulutuksena. Paikkakunta valitaan ilmoittautumisen yhteydessä. Koulutuspaikkakuntia on ympäri Suomea.
Lue lisää

Työturvallisuuskorttikoulutus

Työturvallisuuskorttikoulutuksen voit suorittaa Fleetskills-ohjelmassa siten, että 4 tuntia on verkkokoulutusta ja loput 4 tuntia on kouluttajan etäkoulutusta. Verkkokoulutusosuuden voi suorittaa 24/7 – eli mihin vuorokauden aikaan tahansa. Mikäli koulutuksesta haluaa Työturvallisuuskortin lisäksi ammattipätevyysmerkinnän, on verkko- ja etäkoulutus suoritettava samana päivänä tai peräkkäisinä päivinä.
Lue lisää

Verkkokoulutusohjelmat

Fleetskillsissä voi valita suoritettavan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivän seitsemästä eri koulutusohjelmasta.
Saat yhdenkoulutuspäivän yhdellä koulutuspoletilla.

Ennakoiva ajo

Ennakoivan ajon koulutuksessa havainnollistetaan esimerkkien kautta, mitä turvallinen ja taloudellinen ajaminen vaatii tämän päivän liikenteessä. Käymme läpi laajasti liikenteen erilaiset vaaratilanteet sekä oman toiminnan vaikutuksen kokonaisturvallisuuteen. Opimme tunnistamaan riskit ja varautumaan niihin sekä ajamaan useita sekunteja tilanteiden edellä.

Mercedes-Benz-käyttökoulutus

Koulutuksessa käydään läpi Mercedes-Benzin tekniset innovaatiot, jotka parantavat kuljettajan viihtyvyyttä ja lisäävät liikenneturvallisuutta. Esimerkkeinä näistä ovat digitaalinen Multimedia Cockpit -ohjaamo, MirrorCam-peilikamerat, Active Brake Assist 5 -hätäjarruavustin sekä Active Drive Assist -puoliautomaattinen ajaminen. Koulutus soveltuu kaikille ajoneuvotekniikasta kiinnostuneille. Koulutuksen on tuottanut Veho Oy Ab.

Inhimillisten tekijöiden vaikutukset ja toiminta hätätilanteissa

Koulutuksessa perehdytään inhimillisiin tekijöihin ja niiden vaikutuksiin kuljettajan työssä. Hätäensiavun osassa selvitetään, miten erilaiset vammat ja sairaskohtaukset syntyvät, sekä miten toimitaan hätätilanteessa ja varmistetaan ammattiavun paikalle pääseminen. Toisessa osiossa tarkastellaan tieliikenteen onnettomuustilastoja sekä onnettomuustyyppejä ja tutustutaan ensiavun hoitoketjuun.

Logistiikkaturvallisuus

Koulutuksessa annetaan kuorma- ja linja-autonkuljettajille kattavat perustiedot liittyen heidän ammatissaan esiintyviin logistiikka-alan turvallisuusnäkökulmiin, tavoitteena saavuttaa turvallinen työympäristö.

Koulutuksen jälkeen kuljettajat tiedostavat paloturvallisuuteen ja ryöstötilanteiden ennaltaehkäisemiseen liittyvät perusasiat.

Ajo- ja lepoaikasäädökset & Asiakaspalvelu

Koulutus muodostuu kahdesta 3,5 tunnin kokonaisuudesta: Ajo- ja lepoajat sekä Asiakaspalvelu; ja se on mahdollista suorittaa yhden tai kahden peräkkäisen päivän aikana.

Ajo- ja lepoajat -koulutuksen tavoitteena on, että kuljettaja tuntee ajo- ja lepoaikasäädökset ja osaa soveltaa niitä työssään. Kuljettaja osaa näin tiedostaa vastuunsa ja velvollisuutensa ajo- ja lepoaikojen noudattamisessa sekä tietää, miten toimia erilaisissa poikkeustilanteissa.

Asiakaspalvelu-koulutuksen tavoitteena on, että kuljettaja tuntee hyvän asiakaspalvelun määritelmän ja merkityksen kuljetusyritykselle – mitä hyvä asiakaspalvelu on ja miten siihen päästään. Aiheina on mm. seuraavat: asiakaspalvelijana eri alustoilla (verkossa, puhelimessa ja kasvotusten), liikennekäyttäytymisen merkitys asiakaspalvelussa ja fyysisen terveyden merkitys työhyvinvoinnin kannalta.

Scania polttoainetalous, maantieliikenne

Scania polttoainetalous -koulutus antaa kuljettajalle valmiudet optimoida omaa polttoainetaloutta maantieliikennekuljettajana. Koulutus soveltuu kaikille polttoainetaloudesta kiinnostuneille. Koulutuksessa käydään läpi uusimmat tekniset innovaatiot, niiden oikeaoppinen käyttö ja turvallisuus. Koulutus pitää sisällään runsaasti kertauskysymyksiä ja koulutusvideoita. Kurssin on tuottanut Scania Suomi kuljettajavalmennukset.

Scania polttoainetalous, seutuliikenne

Scania polttoainetalous -koulutus antaa kuljettajalle valmiudet optimoida omaa polttoainetaloutta seutuliikenteen kuljettajan. Koulutuksessa käydään läpi uusimmat tekniset innovaatiot, niiden oikeaoppinen käyttö ja turvallisuus. Koulutus soveltuu kaikille polttoainetaloudesta kiinnostuneille.

Koulutus pitää sisällään runsaasti kertauskysymyksiä ja koulutusvideoita. Kurssin on tuottanut Scania Suomi kuljettajavalmennukset.

Scania tekniikkakoulutus

Koulutus antaa kuljettajalle perustiedot ja taidot uusien Scania kuorma-autojen oikeaoppisesta käytöstä. Koulutuksessa käydään läpi moottoritekniikkaa, turvavarusteita, hallintalaitteita, päivittäistarkastuksia, telematiikkaa ja voimansiirron käyttöä. Koulutus soveltuu kaikille ajoneuvotekniikasta kiinnostuneille.

Kurssin on tuottanut Scania Suomi kuljettaja­valmennukset.

Ajo- ja lepoaikasäädökset & Digipiirturi

Koulutuspäivän tavoitteena on, että kuljettaja tuntee ajo- ja lepoaikasäädökset ja osaa soveltaa niitä työssään. Kuljettaja osaa näin tiedostaa vastuunsa ja velvollisuutensa ajo- ja lepoaikojen noudattamisessa sekä tietää miten tulee toimia erilaisissa poikkeustilanteissa. Koulutus antaa kuljettajalle valmiuden tiedostaa velvoitteensa valvontatilanteessa.

Koulutuspäivän aikana kuljettaja käy läpi digipiirtureita koskevat säännökset ja osaa sen myötä käyttää digipiirturia oikein.

Fleetskills logo

Fleeskills-verkkokoulutusohjelmat ovat yksi osa laajaa Fleetskills-ohjelmistoa.

Fleetskills on kokonaisratkaisu kuljetus- ja logistiikkayritysten hajallaan olevan henkilöstö-, koulutus- ja kalustotiedontiedon hallintaan sekä samalla myös kustannustehokas alusta suorittaa ammattipätevyyden jatkokoulutukset.

Laajenna moduuleilla

Fleetskillsin perusosaan kuuluu aina pätevyyksien hallinta ja verkkokoulutusohjelmat. Laajennusmoduuleilla saat käyttöösi työkaluja perehdyttämisten, rekrytointien ja ajoneuvorekisterien hallintaan.

Tilaa ilmainen esittely

Juha Hiltunen

Myynti

puh. 040 187 8668

Juha Hiltunen

Marko Niemelä

Myynti

puh. 040 197 3164

Marko Niemelä