Hyppää sisältöön
Published:

Ammattiliikenneseminaari Levillä tammikuussa!

Datadrivers Oy järjestää Ammattiliikenneseminaarin Levillä 25.-28.1.2024. Tapahtuma on suunnattu kuljetusalan kouluttajille, kuljetus- ja liikenneyrittäjille sekä muille kuljetusalan ammattilaisille. Kaksipäiväisessä seminaarissa pääset tutustumaan ammattiliikenteen ajankohtaisiin aiheisiin, keskustelemaan ja löytämään uusia ratkaisuja. Tule siis tapaamaan alansa johtavien yritysten ja järjestöjen edustajia sekä kuuntelemaan asiantuntijaluentoja Levin upeisiin maisemiin!

Ammattiliikenneseminaarin perjantain 26.1.2024 ohjelma

Kuljetusalan ajankohtaiset asiat – Ari Herrala, SKAL

Liikenneyhtiön puheenvuoro – Hannu Kärki, HSL

Uudet piirturit ja ajankohtaiset säädökset – Vesa Roima

Sähköauton soveltuvuus eri työtehtäviin ja valinnan perusteet – Mika Jukkara, Scania Suomi

VAK – Sakari Kaikkonen

Lisäksi ammattiliikenteen kouluttajat pääsevät kuulemaan koulutusten tilaajien ajatuksia erillisessä tilaajien puheenvuorossa.

Ammattiliikenneseminaarin lauantain 27.1.2024 ohjelma

Toisena seminaaripäivänä osallistujat jakaantuvat kahteen ryhmään. Liikenne- ja kuljetusalan toimijat perehtyvät tarkemmin Fleetskillsin uusiin toimintoihin. Kouluttajat puolestaan saavat kuulla lisää Oppitiestä ja Webautosta. Molempina koulutuspäivinä paikan päällä palvelee Fleetskills- ja Webauto-klinikka, jonka kanssa voit keskustella Fleetskillsin tarjoamista mahdollisuuksista ja saada henkilökohtaista ohjausta palvelujen käyttöön.

Varaa paikkasi klikkaamalla alla olevaa ilmoittautumislinkkiä, josta löydät myös lisätietoa hinta- ja majoitusvaihtoehdoista. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajattu määrä!