Hyppää sisältöön
Published:

Hyödynnä kesäkampanja ammattipätevyyden jatkokoulutuksissa!

Suorita puuttuvat ammattipätevyyden jatkokoulutukset nyt ja hyödynnä alkanut kesäkampanja! Kun ostat koulutuksia välillä 15.6.–15.7.2024, voit valita maksutavaksi 6 kuukauden korottoman maksuajan. Rahoituksen tarjoaa SVEA. Valitse kassalla lasku, erämaksu tai yrityslasku, niin pääset hyödyntämään maksuaikakampanjan.

Pääset suorittamaan ammattipätevyyden jatkokoulutukset helposti ja kätevästi Fleetskillsissä. Meillä et ole sidottu tiettyyn paikkaan, viikonpäivään tai kellonaikaan. Koulutukset tapahtuvat netissä ja niitä voi suorittaa omaan tahtiin viikon jokaisena päivänä koulutusvalvomon aukioloaikojen puitteissa (ma–to klo 8–22 ja pe–su klo 8–16). Juhlapyhien aikaan palvelemme poikkeuksellisin aukioloajoin.

Käy tutustumassa koulutustarjontaan alla olevasta linkistä:

Jos olet jo Fleetskills käyttäjä, kirjaudu sisään tai rekisteröidy, mikäli olet uusi käyttäjä.

Erämaksun tyypillistä käyttöä kuvaava luotto 1000,00 €, maksuaika 6 kk. Luottokustannukset yhteensä 18 € (avausmaksu 0,00 €, luottokorko 0 % ja kuukausikulut 18,00 €), todellinen vuosikorko 6,33 %. Kuluttajansuojalain mukainen luottohinta 1018 €. Kuukausilyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmassa 167 €. Luotonmyöntäjä: Svea Bank AB (publ), filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki. Svea voi sopia myyjän kanssa poikkeavista hinnoista.