Hyppää sisältöön
Published:

Etäkoulutukset ammattipätevyyteen

Joustavat ja kätevät Etäkoulutukset

Fleetskills tarjoaa ammattipätevyyden jatkokoulutuksia, jotka ovat saatavilla viikon jokaisena päivänä. Tämä tarkoittaa, että voit suorittaa koulutukset silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Koulutukset toimivat kuin suoratoistopalvelu, joten voit aloittaa ja lopettaa koulutuksen oman aikataulusi mukaan. Tämä joustavuus tekee koulutuksista erittäin käteviä erityisesti kiireisille kuljettajille.

Voit suorittaa koulutuksen yhdellä kertaa tai jakaa sen kahdelle peräkkäiselle päivälle. Tämä mahdollisuus antaa sinulle vapauden suunnitella koulutuksesi niin, että se ei häiritse työ- tai vapaa-aikaasi.

Edulliset koulutukset

Fleetskillsin ammattipätevyyden jatkokoulutukset ovat erittäin kustannustehokkaita. Yksittäisen koulutuksen hinta on 69 €, mutta voit saada koulutuksen jopa 61 € hintaan, kun ostat useamman koulutuksen kerralla. Tämä tekee Fleetskillsin koulutuksista yhden markkinoiden edullisimmista vaihtoehdoista.

Hintaan lisätään arvonlisävero 24 % ja viranomais- ja rekisteröintikulut.

Keskeytystakuu ja joustavuus

Fleetskills tarjoaa keskeytystakuun, mikä tarkoittaa, että maksat vain loppuun asti suoritetusta koulutuksesta. Jos koulutus jää kesken, voit suorittaa etukäteen maksetun koulutuksen toisena päivänä ilman lisäkuluja. Tämä takuu antaa sinulle mielenrauhan ja varmuuden siitä, että et menetä rahojasi, vaikka et pystyisikään suorittamaan koulutusta kerralla.

Keskeytystakuu on erityisen hyödyllinen kiireisille kuljettajille, jotka saattavat joutua keskeyttämään koulutuksen yllättävien työtehtävien vuoksi. Lue lisätietoja keskeytystakuusta ja muista eduista.

Fleetskills Premium yrityksille

Fleetskills tarjoaa myös Premium-palvelun, joka on suunniteltu erityisesti suuremmille kuljetusyrityksille. Fleetskills Premium sisältää keskitetyn kuljettaja-, pätevyys- ja kalustotiedon hallinnan, mikä tekee yrityksen toiminnasta tehokkaampaa ja järjestelmällisempää. Tämä palvelu auttaa yrityksiä pitämään kaikki tarvittavat tiedot yhdessä paikassa ja säästää aikaa sekä kustannuksia.

Fleetskills Premiumin avulla voit hallita työntekijöiden pätevyystietoja yhdestä paikasta ja varmistaa, että kaikki kuljettajat ovat aina ajan tasalla vaadittavista koulutuksista.

 

Aloita koulutusten suorittaminen

Avaa ilmainen Fleetskills-tili
Ei sitoumuksia tai piilokuluja
Tarkista omat pätevyystietosi ilmaiseksi

Register 1/2
Mahdollisten muiden kuljettajien tiedot syötetään myöhemmin.

Onko sinulla jo tunnukset? Kirjaudu sisään.