Hyppää sisältöön
Published:

Ammattipätevyys koulutukset viikon jokaisena päivänä

Joustavat koulutusajat

Fleetskills tarjoaa ammattipätevyyden jatkokoulutuksia viikon jokaisena päivänä, mikä mahdollistaa joustavan aikataulun kuljettajille. Koulutusvalvomon aukioloajat ovat maanantaista torstaihin klo 8-22 ja perjantaista sunnuntaihin klo 8-16. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa koulutuksen silloin, kun sinulle parhaiten sopii, aivan kuin suoratoistopalvelussa.

Voit suorittaa koulutuksen yhdellä kertaa tai jakaa sen kahdelle peräkkäiselle päivälle. Tämä joustavuus tekee koulutuksen suorittamisesta helpompaa ja mukautuvampaa kiireisen arjen keskellä. Rekisteröidy Fleetskillsiin ja suorita ammattipätevyyden jatkokoulutukset kätevästi etäkoulutuksena viikon jokaisena päivänä.

Edulliset hinnat ja keskeytystakuu

Fleetskills tarjoaa ammattipätevyyden jatkokoulutuksia edulliseen hintaan, alkaen 61 € per koulutus. Hinta laskee, kun ostat useamman koulutuksen kerralla. Esimerkiksi yhden kurssin hinta on 69 €, mutta viiden kurssin yhteishinta on vain 305 €. Tämä tekee Fleetskillsin koulutuksista erittäin kustannustehokkaita.

Lisäksi Fleetskills tarjoaa keskeytystakuun, mikä tarkoittaa, että maksat vain loppuun asti suoritetusta koulutuksesta. Jos koulutus jää kesken, voit suorittaa etukäteen maksetun koulutuksen toisena päivänä ilman lisäkuluja. Tämä takaa, että saat aina vastinetta rahoillesi.

Monipuoliset koulutusvaihtoehdot

Fleetskillsin valikoimasta löytyy 13 erilaista ammattipätevyyden jatkokoulutusta, jotka kaikki ovat valvottuja etäkoulutuksia. Näihin koulutuksiin kuuluu muun muassa logistiikkaturvallisuus, inhimillisten tekijöiden vaikutukset ja toiminta hätätilanteissa sekä ajo- ja lepoaikasäädökset. Kaikki vaadittavat ammattipätevyyteen kuuluvat viisi koulutuspäivää voivat olla näitä koulutuksia, mutta muista, että yksi päivä pitää olla ennakoivan ajon koulutusta.

Fleetskills tarjoaa myös työturvallisuuskorttikoulutuksen sekä ADR-täydennyskoulutuksia. Tämä monipuolisuus varmistaa, että löydät juuri sinulle sopivat koulutukset ja voit kehittää osaamistasi laajasti.

Kätevät etäkoulutukset

Fleetskillsin etäkoulutukset ovat erittäin käteviä ja helppokäyttöisiä. Voit suorittaa kaikki koulutukset verkossa, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Etäkoulutukset toimivat kuin suoratoistopalvelu, joten voit aloittaa ja lopettaa koulutuksen silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Suuremmat kuljetusyritykset voivat päivittää Fleetskills Premiumiin, joka sisältää keskitetyn kuljettaja-, pätevyys- ja kalustotiedon hallinnan. Tämä tekee koulutusten hallinnasta ja seurannasta entistä helpompaa ja tehokkaampaa.

Rekisteröidy ja aloita koulutus

Rekisteröityminen Fleetskillsiin on helppoa ja nopeaa. Voit aloittaa koulutuksen heti rekisteröitymisen jälkeen ja suorittaa sen omaan tahtiisi. Fleetskillsin valvotut etäkoulutukset tarjoavat joustavan ja kustannustehokkaan tavan suorittaa ammattipätevyyden jatkokoulutukset.

Älä odota, vaan rekisteröidy Fleetskillsiin jo tänään ja aloita matkasi kohti parempaa ammattitaitoa ja turvallisempaa työympäristöä. Fleetskillsin avulla voit kehittää osaamistasi ja varmistaa, että olet aina ajan tasalla alan vaatimuksista ja säädöksistä.

Aloita koulutusten suorittaminen

Avaa ilmainen Fleetskills-tili
Ei sitoumuksia tai piilokuluja
Tarkista omat pätevyystietosi ilmaiseksi

Register 1/2
Mahdollisten muiden kuljettajien tiedot syötetään myöhemmin.

Onko sinulla jo tunnukset? Kirjaudu sisään.